Om bryllupsbilledet.dk

"Vi har styr på at alt fotografisk opsætning spiller, så brudeparret kan puste ud og have det sjovt når vi skyder"

Vi er et makkerpar bestående af to bryllupsfotografer fra København. For os betyder det meget både at få skabt en række fantastiske bryllupsportrætter, der viser brudeparret og dagens flotteste momenter. Samtidig har de naturlige øjeblikke også stor betydning for os, og vi er fokuserede på at fange de bedste, mest afslappede og naturligste situationer i løbet af dagen.

Da vi er to, kan vi udover billederne også tilbyde at filme på dagen, hvilket resulterer i en færdigklippet bryllupsvideo med de bedste stunder fra bryllupsdagen. Vi synes at bryllupsfilmen giver en unik mulighed for at vise stemningen og skabe en fortælling fra dagen.

Vi lægger stor vægt på at brudeparret slapper af og nyder dagen under portrætsessionen. Vi har styr på at alt fotografisk opsætning spiller, så brudeparret kan puste ud og have det sjovt når vi skyder billederne. Resten af dagen går vi for det meste i baggrunden, for at fange de bedste billeder.

Vores tilbud er vist i pakker med priser der inkluderer alt udover evt. kørselstillæg. Hvis vores stil falder i jeres smag, så håber vi at høre fra jer. Hvis i har nogle spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte os.